21 januar 2007

Wild at heart

Gud, men det er en god film! Jeg har aldri fått sett den ordentlig før, så dette var på tide. Dette må da være David Lynch sin beste? Er det noen som kan komme opp med noen bedre?

Wild at heart and weird on top. Nydelig.

Og så skulle jeg så veldig gjerne hatt en sigarett nå. Og noe annet, men det sier jeg ikke høyt midt ute på internettet.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Gotta tell you honey, hvis det er en ting so har fåttt meg til å pule som an manin, så er det wild at heart.....

Salasexy

Anonym sa...

fuck.
En kanin. jadda..sent nå.

Fire kaffe sa...

Ja, jeg skulle gjerne hatt en Sailor akkurat nå. *frustrert*

Fire kaffe sa...

Manin er hvertfall bedre enn kamin, Salahorny. Store og små bokstaver er det heller ikke så nøye med.

Joachim Hollekim sa...

Yeah, who can do without a sailor...

Anonym sa...

I can't...

Luke's Evil Father sa...

Wild at heart and weird on top! It's oh so great - personally I like almost everyone of Mr Lynch's movies. Blue Velvet with Isabella Rosselini, Dennis Hopper, Kyle MacLachlan and Laura Dern is my favorite, with Mulholland Drive, Lost Highway, Straight Story and yesterday's highlight Wild at Heart right behind!

You should check out Barry Gifford's original novels about Lula and Sailor too... He's written six short ones in total, collected in one volume.

Anonym sa...

I like what I have seen of Lynch's movies too, but I haven't seen Straight story. I know I should.

Thank you for the tip about the novels. I will do, and I'm allready looking forward to it.

Luke's Evil Father sa...

Suddenly I realized M - You're Sailor's girlfriend! Stupid me!

Anyway - Straight Story is completely different, no sex and violence or surreal stories. It's low key, warm and loving - sort of like an inverted Easy Rider about an old guy's search for redemption on the highway of life. It made me happy in a strange and humanizing way.

Anonym sa...

Oh, off course I have seen Straight story! I even saw it at the cinema. I liked it. Not in the same weird way as Lost highway and Mulholland drive, but in that peaceful way you describe.

Anonym sa...

Jeg skulle også hatt en sigarett, men det kan jeg ikke. *trist*

Anonym sa...

Apropos seie på internettet kva ein vil ha. Eg viste bloggen min til pappa i dag. No kjenner eg meg som verdas mest innskrenka.

Fire kaffe sa...

Vel, Avil, jeg har tenkt tanken jeg også, men funnet ut at det er best å ikke vise dem. Søsteren min leser, men det går fint.
Det jeg skrev i går, hadde jeg taklet fint at de leste, men jeg vet ikke om de hadde synes det var så behagelig å lese det.

Fire kaffe sa...

Du er flink, impen. Siden jeg bare har redusert til festrøyker, kan jeg finne på å ta meg en røyk utenom også. Greien for meg er å ikke ha røyk tilgjengelig. Har jeg røyk, så røyker jeg. På fredag trodde jeg at jeg hadde røyk, men da var jeg for sliten til å røyke. I går gledet jeg meg til den røyken, men da hadde jeg den ikke likevel. Jaja.

Anonym sa...

Den er feit. Dog er det lenge siden jeg så den jeg da.