08 desember 2010

Schengen

Man kan bli ganske glad for Schengen-avtalen når man sitter i Berlin og oppdager at man har tatt sin datters pass med seg på tur.

Hilsen Monika
- Surrehue

6 kommentarer:

Unknown sa...

hahaha! eg har sjekka tusen gongar at eg faktisk har med meg det NYE passet i kofferten når eg skal til London. Ville vore typisk meg viss eg hadde tatt med det gamle passet.

Fire kaffe sa...

Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde, for jeg er den paranoideste til vanlig (jeg elsker å -este ord).

Hva skal du i London? Og når?

Unknown sa...

Eg skal på juleshopping og kos. We will rock you, til dømes (også har eg laga liste over tidspunkt på anna aktuelt på teaterfronten, så vi får sjå kva eg får til). Min far har kjøpt meg og syster mi for ei helg, kan du sei. Les du ikkje blogg?

søss sa...

hahaha!

Fire kaffe sa...

Isabel, jeg og lillesøster har vært på We will rock you. Det var så gøy, og i pausen hadde de egen underholdning i form av mus i salen og folk som hylte og hoppet opp på stolene. Fnis. Kan jeg gjette at du skal på disneybutikken(e)? Når drar du? Kanskje jeg må lese litt blogg.

Unknown sa...

Fnis. Gler meg! :)

Har ei liste med andre aktuelle teaterstykker/musikalar òg, så vi får sjå kor mykje eg må vera saman med dei andre. :) Uansett. Reiser til Bergen i morgon i totida, og tek fly derifrå fredag morgon (klokka seks. døyr stille). Blir til måndag. men sidan du har lese blogg, så har du kanskje fått med deg det. ;) Du har fått svar der òg, forresten. På min frykteleg dårlege engelsk.