30 desember 2010

Livets Uutholdelige Venting

Jeg vil på Roskildefestivalen neste år. I fjor holdt jeg nesten på å dø av sorg da festivalen begynte og jeg ikke skulle. Det kan jeg ikke risikere i år. Problemet mitt er bare at vennene mine ikke er like ivrige som meg. Iallfall ikke de to jeg såvidt har nevnt det for. Jeg skal spørre mange.

I dag er jeg rastløs så det holder, det kan man se av facebook-oppdateringene mine. Ja, og at jeg skriver blogginnlegg. Dermed havnet jeg i denne situasjonen. Jeg hadde ikke tenkt så mye på Roskilde helt til en kollega plutselig satt med det på skjermen på jobb. Da begynte det å svirre, og i dag kom jeg meg endelig inn på nettsidene. Jeg begynte umiddelbart å gire meg opp og sendte melding til min øldrikkende kjære for å høre om han ville være med. Der var responsen noget laber, og jeg fortsatte med noen venninner uten større hell.

Problemet mitt er at når jeg først får noe for meg, kan jeg ikke vente. Jeg må bestille NÅ. Ja, helst i går. Siden jeg også vil ligge i sånn ferdig oppsatt telt (ikke pokker om jeg drasser på telt og leter etter plass igjen), vet jeg ikke hvor mange plasser de har, og da tenker jeg jo at det kommer til å bli utsolgt innen en time. Kanskje en halvtime. Eller et kvarter.


Kredittkortet roper på meg i lommen, men den skal jeg klare å motstå siden det ble brukt til å bestille en høstferie-tur i går.

Aaaarg!

Ingen kommentarer: