25 desember 2010

Voksne valg

Jeg savnet Frøken Freken noe aldeles fryktelig i går. I dag også. De voksne valgene man noen ganger tar, har noen kjipe konsekvenser. Det hjelper masse at hun har det strålende fint med den andre halvdelen av familien sin og knapt har tid til å tenke på mammaen sin. Det hjelper også på at den andre halvdelen av familien hennes er like glad i henne som jeg og gjør minst like mye for at hun skal ha det fint.

Og hvilken rett har jeg til å sippe som er den som er voksen og kan velge? Dessuten er jeg sammen med fine folk og har hatt en fin jul til nå. Det er bare det at den viktigste mangler...

5 kommentarer:

Fire kaffe sa...

Hei du. Nei, jeg har ikke noe særlig lyst til å være venner med deg. Håper du finner noen som vil.

søss sa...

De voksne sine valg er ikke alltid så kjekke nei, men spørs om det hadde vært så veldig gøy om ikke det valget hadde blitt tatt heller...

Unknown sa...

Esteren i meg vil berre sei at ho garantert saknar deg òg. Sjølv om ho nesten ikkje tenkjer på deg. ;P Det gjer iallfall alltid eg når eg feirar jul "vekke" frå mamma. <3 Men samtidig veit eg at det er det aller beste at det er slik, og det gjer nok ho òg.

Eg har alltid meint at sakn er fint, då. Det er jo kjærleik. <3

Siv sa...

Det er det fineste blogginnlegget jeg har lest. Om bare flere tenkte som deg. Frøken Freken er heldig som har deg til mamma. Det synes nå iallefall jeg.

Fire kaffe sa...

Siv, jeg er så glad for at du har fått deg pc.