15 september 2007

Så går vi videre...

Synnøve er kreftfri etter 1,5 uke med cellegift, så nå starter donorsøket. Vi krysser fingrene. Følg med på Avil sin blogg hvordan det går med henne.

Ellers blir dette en fjasepost der jeg forteller litt om dagen min i dag og sånn. Jeg har aldri fortalt hva jeg har gjort en helt vanlig lørdag før, så det skal jeg altså gjøre i dag. Jeg tar det punktvis.

  1. Jeg fikk sove til halv ti og betaler tv-lisensen med glede.
  2. Jeg hentet en kunstplakat i posten som jeg har tenkt å ramme inn og henge opp i stuen. Den er så kul at den mest sannsynlig skal få hedersplassen.
  3. Frøken Freken hadde et sterkt ønske om risengrynsgrøt til middag. Venninnen ville også spise hos oss, så jeg lagde ekstra mye. Så var de på besøk hos Venninnen en liten stund, og da de kom ned til middag, ville ingen ha, for de hadde akkurat spist risengrynsgrøt der. Er det lov å slå små barn med varme gryter? Andres barn også? Jeg hadde jo ikke engang lyst på risengrynsgrøt.
  4. Jeg har tråkket rundt i over en time med vonde sko i håp om at de etterhvert skal bli gode, for de er så veldig fine.
  5. Jeg har kjøpt lottokupong. Hvis jeg vinner, kaster jeg muligens skoene fra punkt 4.
  6. Jeg prøver å fortrenge at jeg har tatt på meg ansvaret for å pønske ut noe lurt til pappa sin 55-årsdag. Kanskje jeg skal satse alt på å finne noe i London? Jeg skal til London 17. oktober.
  7. Og så går jeg fremdeles rundt og smiler fordi det var så fryktelig fint å møte en tidligere elev i teateret på torsdag. Jeg smiler også fordi Kirsebærhaven var fin.
  8. Jeg har drukket akkurat fire kopper kaffe. Det er faktisk helt sant.
  9. Jeg har lenket til min søsters blogg om niesene mine. De er fryktelig søte, og mammaen er fryktelig fin. PCen hennes er oppe på lemen, så den heter På lemen-tanker.
  10. Nå har jeg ikke tid til å sitte her mer, for jeg skal lese videre i siste boken i G.S. sin bergenstriologi. Den går til 1999. Jeg flyttet til Bergen i 1996. Tenk hvis han nevner Jan Eggum sin utekonsert med filharmonien på festplassen i 1996? I såfall var jeg der.
Ha en fin lørdagskveld alle sammen! Det er mulig jeg kommer tilbake i kveld med flere detaljer om min helt vanlige lørdag. Den som lever, får se.

5 kommentarer:

Sjokomanen sa...

Er skoene blitt bedre?
Vant du?
Funnet på noe lurt?
Takk for link, hvordan linker jeg til denne fra meg?

Fire kaffe sa...

Skoene var iallefall bedre enn sist jeg brukte dem. Jeg jobber videre med saken.

Det ble fire rette uten tillegg, men jeg er sånn passe fornøyd likevel.

Det lure ligger og lurer i bakhodet mitt og kommer snart hoppende frem.

Du må inn på dashbordet eller kontrollpanelet eller hva det nå heter i wordpress.

Sjokomanen sa...

Da har jeg laget link.

Sjokomanen sa...

Fikk det ikke til.
Får prøve senere.

Sjokomanen sa...

Der var linken i orden.