17 august 2011

Fordi jeg bare måtte

For et par dager siden utspilte følgende samtale seg på facebook:


Veeel, det  var ikke annet å gjøre da. Jeg meldte litt med Sigrun for å finne riktig klokkeslett, og i dag klokken 18.34 var jeg på plass utenfor Kringlebotn Aktivitetshus. Planen var å bare sitte der, notere og ikke forklare noe til noen.


Jeg må innrømme at det ble litt pinlig da første kordame kom og jeg ikke sa hvorfor jeg bare satt der med penn og papir på min medbrakte stol.  Etterhvert ble huset låst opp, og jeg fikk komme inn. Det gjaldt å se skikkelig streng ut, for det må tross alt en protokollfører være.


 Jeg kikket morskt på alle som kom inn og særlig de som kom for sent. De fikk anmerkning. Det gjorde de som ikke tørket av seg på beina også.


Det morske blikket har jeg ennå, og det er virkelig en nyansatt protokollfører verdig. Får jeg fast jobb, dirigent Chris og sjef Christina?

Takk til Sigrun og Chris for bilder!
(Og for ordens skyld - beklager til Korall for å ha utsatt øvingen deres med opptil flere minutter. )

11 kommentarer:

lise sa...

Fantastisk, Monika! Og at du ikke engang glemte det...

Hørtes de ut som at vi skal på julekonsert i år også?

Christina sa...

Kunne tenke meg å synge i kor jeg faktisk. Kanskje jeg kan snike meg inn sammen med deg og bære stolen din eller noe sånn? Og så kan jeg bare synge litt når ingen ser på? :-)
Ellers synes jeg stilen din var fin. Tror jeg hadde tenkt meg om før jeg kom for sent og glemte å tørke av meg på bena hvis du satt der under hver øving :-D

Fire kaffe sa...

Jeg fikk aldri hørt dem, Lise, for da jeg var ferdig, leverte jeg protokollen til dirigenten og dro.

Du kan få være med neste gang, Christina. Jeg tror jeg skal kreve at alle har tøfler med fra nå. Hvis du hadde møtt meg på Prix like etterpå, hadde du sikkert ikke turd å snakke med meg, for jeg glemte å legge vekk det morske blikket.

Chris sa...

Det var jo helt fantastisk at du stilte opp! Jeg likte at du hadde med deg din egen stol. Det er det klasse over. Dessverre er vi nå fulltallige i koret, og har ikke plass til noen nye medlemmer. Og dessuten har vi allerede en som heter Christina.

Monika, du er fast ansatt som sexy protokollfører!

Fire kaffe sa...

Jubaduba! Lønnsforhandlingene driter jeg i. Husk tøfler neste gang!

Christina sa...

Jeg likte veldig godt disse trippelanmerkningene dine. Det VAR meget ufint av korets medlemmer å parkere inne DIN bil. Som sjef lover jeg å ta dette opp på en ryddig måte!

Jeg er enig med Lund. Du er ansatt!

Fire kaffe sa...

Ikke sant! Jeg må innrømme at det føltes litt staselig å gå inn igjen og avbryte dere for å levere den beskjeden.

Takk for jobb!

Lilla sa...

Du var fantastisk. Kordamene forsto virkelig ingenting. Og Chris var litt fantastisk han også som var med på spøken, som jo egentlig var rettet mer mot ham enn koret. Jeg fikk meg en god latter, og det trengte jeg i dag.

Chris sa...

Hvis den spøken var "rettet mot meg" så skjønte ikke jeg det, iallfall. Men jeg skjønner og kjenner Monika, og er ikke det minste overrasket over at hun faktisk stilte opp. Det er slik Monika er. Og sånt er det klasse over!

Sjokomanen sa...

Min fantastisk kuule søster!

Fire kaffe sa...

Rettet mot deg og rettet mot deg. Tja, den var jo liksom litt det siden du ikke var advart. Jeg vet ikke om jeg skal være glad eller skuffet over at du ikke ble overrasket.