27 august 2011

Fire kopper kaffe og et interiørtips

Jeg har lenge beundret interiørbloggerne. Alle tingene passer godt sammen, de har det ryddig hele tiden, og de gir inspirerende, nytenkende tips til "oss andre". Jeg hadde for eksempel aldri kommet på at det gikk an å henge et rosa tøyhjerte på venstre knagg på midtre skuff i en hvit kommode. Jeg blir faktisk litt rørt over at de vil dele med oss som ikke klarer det like godt.


I dag er det min tur til å være den nytenkende, den delende og forhåpentligvis den inspirerende. Dette er ganske stort for meg, og jeg er kjempespent på om noen andre vil like tipset mitt. Det som er litt kult, er at jeg ikke hadde planlagt å ordne det slik. Det bare kom til meg, liksom. Viste seg. Åpenbarte seg.

Jeg presenterer herved...


-----trommevirvel-----

...en helt ny lagringsplass!

Den er genial for de som plutselig ender opp med å ha mye rot rundt seg, og den er helt uavhengig av leilighetsstørrelse. Det eneste du trenger, er et spisebord:Prikken over interiør-i-en er at helt tilfeldig er de to nærmeste posene fra Coop og den tredje fra Meny. Hva er oddsen for et slikt interiørtreff, liksom? Det er nesten litt skremmende.

God interiør-kveld til alle som nå ble inspirert til å rydde litt.

3 kommentarer:

lise sa...

Fantastisk! Og om man bare unngår å få flere til bords enn det er stoler på ene siden, så er det jo ikke noe hast med å lediggjøre stolene heller.

Du kler lørdagskvelder.

Sjokomanen sa...

haha

Fire kaffe sa...

Jeg kan også slå ut bordet og sette frem ekstrastolene. Enkelt!

Og takk! Jeg liker lørdagskvelder.