23 februar 2011

Monika mister hodet


Det skjer på etsy.com - på vintage-avdelingen, nærmere bestemt under clothing og dress. Jeg har gjort det mange ganger før, og vet at jeg blir hengende der i flere timer. Men ikke i dag. I dag skulle jeg bare ta en bittebittebittebittebittebittebitteliten titt. Bitteliten.

HAHAHAHA - VERDENS STØRSTE SELVBEDRAG!

"Joooachiiim, kom hit litt. Er denne fin?"
"Denne da? "
"Å, jeg fant en til. Kom og se. Kan jeg ha den?"

Det ble først tre kjoler, en genser og en vest. Og vips så ble det to kjoler til. Hver gang jeg bestiller, så blir det minst ett bomkjøp, så jeg er spent på hva som må stues vekk i skapet denne gangen. Heldigvis koster de fleste tingene bare noen få hundrelapper.

Da jeg skulle skrive dette blogginnlegget, måtte jeg innom igjen for å finne den direkte linjen til "dress", og da tenkte jeg - tenk så morsomt det hadde vært å skrive i bloggen at mens jeg gikk innom for å sjekke noe til akkurat dette blogginnlegget, så kjøpte jeg en kjole til. Jeg bladde nedover, vurderte en kjole, likte den egentlig ikke, men vurderte å kjøpe den likevel bare så jeg kunne skrive om det her. Det hadde jo vært så gøy!

Vel, et sted går grensen. Til og med for meg. Jeg kjøpte den ikke.


What happends at etsy, does not stay at etsy's. It is sent to me...

3 kommentarer:

Unknown sa...

haha! då eg såg at du hadde skrive om kjolane på facebook, så gleda eg meg berre til oppdatering av bloggen.

HERLEG!

ein dag skal eg inn dit sjølv. må berre spare litt fyrst. eg har jo litt kjolar frå før.

elskar forresten at du har begynt å kjøpe kjolar, det er jo heilt amazing!

Fire kaffe sa...

Ja, kjoleprosjektet for eh, snart to år siden (hjelp), åpnet hverdagskjolelivet for meg. Og så blir man jo gjerne litt inspirert av en Isabel når det gjelder kjoler.

Unknown sa...

Skulle gjerne likt kommentaren din der. :) I dag går eg i bukse.