30 januar 2008

Litt full?

Er man kanskje en smule forstyrret når man gjennom hele bilturen snakker med Kurt -som egentlig er André- om studiene -selv om han egentlig jobber fulltid og er ferdig utdannet- og om han trives med dem og om hvor utrolig fint det var at han var kommet hjem til Norge igjen -selv om han har vært i Norge hele tiden og iallefall ikke vært i Polen det siste halvåret- og om at jeg hadde snakket om hvor kul han var til vennene mine heeele kvelden sist vi var ute -selv om jeg ikke kjenner André litt engang?

Det verste er at jeg flere ganger tenkte at Kurt så jammen annerledes ut i "sivile" klær. Og så rart at han ikke hadde kinnskjegget.

Stakkar André. Jeg tror ikke jeg tør å gå på Naboen igjen på en stund.

4 kommentarer:

Sjokomanen sa...

Hoho..

Anonym sa...

Hihi. Fort gjort. Jeg dro en gang med meg en som jeg møtte på et utested, og introduserte ham for venninna mi som "Dette er han jeg var så forelska i i Trondheim". I ettertid viste det seg å ikke være ham i det hele tatt, men en som vi begge hadde gått i klasse med flere år tidligere. Jeg liker å tro at musikken på utestedet var så høy at ingen egentlig hørte hva jeg hadde sagt.

Fire kaffe sa...

Hohohoho

Britt Åse sa...

Hihi! jeg tror jeg lever et veldig kjedelig liv!