09 oktober 2010

JEG GARANTERER AT DU BLIR FULLSTENDIG FORNØYD


Når man har et eget lite firma, samme hvor lite det er, så må man forvente å få litt reklame innimellom. I dag har jeg fått tilbud om den lasergraverte Madison-pennen! Ved hjelp av pennen som forener klassisk og moderne stil med trekantet utforming skal jeg både imponere nåværende og fremtidige kunder, samt skrive lett og uanstrengt ved hjelp av jumbo-patronen med silkemyk kule av karbon.

Ved å gi denne gaven til mine kunder, skaper jeg et inntrykk av prestisje og utmerkelse. Ikke bare vil de huske min omtenksomhet og gavmildhet, men de vil tenke på mitt firma hver eneste dag og dele sine følelser med alle venner som legger merke til og beundrer denne helt enestående gaven.

I fine utsalgsbutikker vil man måtte regne med å betale opp til 40-80 kr for skriveredskap av denne kvaliteten. Takket være min enorme kjøpekraft, vil prisen for meg ikke være 80 kr, heller ikke 40 kr, men......kun kr 12,90 hvis jeg bestiller 50 stk i dag.

Kan jeg ta sjansen på å gå glipp av denne muligheten til å skape tillit og godvilje hos kundene? Og ved å bestille bare litt flere penner,kan jeg tjene 2 kr per penn.Fremtidige kunder - here I come!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Studentrådet får stadig tilbod om HOPPESLOTT! Vi vurderte å kjøpe i haust, faktisk. Men så bygde vi heller eit grupperom av papp.

Fire kaffe sa...

Haha, dere MÅTTE jo ha kjøpt hoppeslott. Hallo!