20 juni 2008

Hva skriver jeg når jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen?


Kanskje jeg skal fortelle om stumtjeneren min? Eller ikke min, kjæresten min sin. Han fikk den av meg i går. Eller fikk og fikk. Han betalte 3/4 av den selv, men det var bare fordi jeg ikke hadde nok kontanter da finn.no leverte på døren. Han visste ikke om den, så da fikk han den sånn egentlig, gjorde han ikke? Er den ikke verdens kuleste? Og den lille skålen på toppen er til mansjettknapper og annet småtteri. Jeg elsker den allerede og får nesten lyst til å ha den fast i stua. Nesten.

Eller er ikke en stumtjener det man starter blogglivet med igjen?

Hm...kanskje de grove pannekakene er noe å fortelle om? Jeg laget nemlig grove pannekaker for første gang for noen dager siden. Det var en stor opplevelse. Bedre enn de vanlige og mye sunnere. Nå kan jeg spise pannekaker hver dag hvis jeg vil. Hurra, hurra! Takk til aperitif.no.

Oppskriften finner du her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=111447

Bak og til venstre for stumtjeneren ser du en flaske. Det er en portvinsflaske som jeg gleder meg veldig til å åpne. Den skal åpnes om litt over en uke. I den nye leiligheten. Sammen med samboeren min. Samboer. *smake på* Jo, jeg liker det. Samboer. Portvinen er en vintage fra 1980, visstnok et veldig godt år. Det er første gangen jeg skal drikke en vintage port, og jeg kjenner allerede på den gode følelsen. En ny portvin. En som inneholder store forventninger. Sitte ned litt ut på kvelden. Terasse. Lene seg tilbake. Lukte litt. La den renne over leppene. Mmmm....det er en vakker følelse. Porto Calem, snart i min gane.

I tillegg til å drikke portvin har jeg flere planer for sommeren. Rundt midten av juli skal jeg hoppe jublende rundt og opp og ned mens jeg jubler og gråter og hiksteler av glede. Det er fordi jeg har kommet inn på masterstudiet jeg har søkt på og som er perfekt for meg. Studiet med fire kopper kaffe skrevet over hele seg. Studiet jeg var forberedt på å ikke komme inn på.

5 måneder etterpå kommer jeg sikkert til å forbanne hele studiet, men det er en annen sak. Når første oppgave er levert, er jeg nok fornøyd igjen.

Det er jammen meg ikke hver dag man flytter sammen med kjæresten sin. Dette skal bli en fin høst. Jeg kjenner det på hele meg.

9 kommentarer:

Anonym sa...

:humrer: Du kunne fått stumtjeneren min gratis. Den er nok ikke så kul som din, men svart og stål og en gang i tiden så var den veldig kul syntes jeg. Nå vil jeg bare ha den dit pepperen gror, og det er nok det som skjer.

Om du lurer på hvorfor, så er det rett og slett fordi ungene leker gjemsel, og den er så utrolig grei å gjemme seg bak. Helt til alt faller over ende og alle klærene ligger strødd ut over. Og så må jeg plukke de opp.

Så nå er det snart ut med min stumtjener. Hehehe.

Fire kaffe sa...

Selg den på finn.no! Så kommer noen og henter den og betaler til og med en eller to hundrelapper for det. Genialt konsept.

Joachim Hollekim sa...

Stumtjenere er fine greier. Nå mangler jeg bare en buksepresse.

Anonym sa...

Usedvanlig fin stumtjener. Lykke til med samboerskapet. Og fint at du blogger. Blogg mer!

Fire kaffe sa...

Takk, frøken reisende mac! Jeg er veldig glad du har begynt å blogge igjen også.

Avil sa...

Bloggen din er veldig, veldig fin.
*varm om hjarta*

Fire kaffe sa...

Å, takk, Avil. Nå ble jeg veldig, veldig glad og varm.

Anonym sa...

finn.no er et fint sted. Det må være fint å komme inn på masterstudiet du ville inn på. Det har jeg også, og nå kjente jeg at jeg skal glede meg over det og høsten som kommer - istedetfor å tenke for mye på de to boliglånene jeg sitter på! Takk for det :D

Anonym sa...

Så gøy at du blogger igjen. Da kan jo jeg også følge med på hva du bedriver tiden din med.