25 oktober 2007

Store avsløringer i "Fire kopper kaffe? Jatakkveldiggjerne..."

Tannfeen ser slik ut ---->

Det er Frøken Freken som står for denne sensasjonelle avsløringen. Hun tror nemlig ikke på tannféen, men siden jeg sier at da kommer det ingen penger i glasset, tror hun på den likevel.
Nå ligger det en tann og en 20-krone i et glass vann på rommet hennes, og hun har fortalt meg at hun tror at tannfeen har brunt hår, brune øyne og fregner.

Det er litt som den perioden da jeg trodde-ikke-trodde på julenissen. Jeg var sikker på at det var Eli som var nissen, for jeg kunne se kjolen hennes under drakten. Likevel måtte jeg gå bort til trappa for å rope til henne at hun måtte komme, for nå var nissen her.
Frøken Freken tror ikke på tannfeen, men hun og en kamerat har store planer om å overnatte hos hverandre neste gang noen mister en tann, for da kan minst en av dem holde seg våken for å få et glimt av den magiske.

Dagens satser er forøvrig 20 kr per tann. Gjenbruk strengt forbudt.

*Pling* Fjordland-måltidet er visst ferdig. Jeg må løpe!
.

5 kommentarer:

Sjokomanen sa...

Tenk at Frøkna er blitt så stor at hun mister tenner *snufs*

Fire kaffe sa...

I dag 3-doblet verdien på tanna seg. Hun måtte jo sjekke om tannfeen kom til mormor også. Forøvrig er hun nå sikker på at tannfeen finnes på ekte, for min lommebok hadde ikke vært i nærheten av der glasset med tannen stod. Hun hadde rett i det. Den hadde ikke vært i nærheten.

Anonym sa...

Vetla her i huset gleder seg veldig til hun skal miste tennene, men jeg visste faktisk ikke at verdiøkningen på tenner var så enorm, men så får man vel heller ikke bugg til 50 øre lenger.

Nydelige Frøken Frekne.

Fire kaffe sa...

Hun tok den med til morfaren også, og tilslutt kom tannen opp i 170 kr totalt. Jeg har sagt at hun bør sette dem inn i et fond slik at hun kan betale fremtidige tannlegeregninger.

Forøvrig så vi tannfe-båten i dag. Jepp, det er helt sant.

Anonym sa...

Frøkna er et ekte naturtalent når det gjelder å tjene penger. Det er helt klart.