13 juni 2007

Warszawa

Dit skal jeg om litt, og jeg håper at innen jeg er tilbake igjen, klarer jeg å stave ordet uten problemer.
Formålet med posten er å få tips til hva jeg bør gjøre når jeg er der. Fredag til mandag. 4 venninner. Du kan gjerne også slenge på noen tips til hva jeg skal gjøre etterpå, for når jeg kommer hjem igjen, har jeg tjent så mange penger at jeg bare kan bestille ny tur. Ryktene forteller nemlig at det er så billig der at pengene ramler inn på kontoen for hver ting jeg kjøper og hver drink jeg drikker. Slik det var i Praha i fjor sommer. Alle drinkene, rødvinsflaskene, øredobbene, klærne og krystallglassene som ble kjøpt der. Dere kan ikke en gang forestille dere hvor mye penger jeg kom hjem med etter den turen. Og nei, det var ikke pga testingen av tiggestillingen, for den ga meg bare 1 krone. En tsjekkisk krone.

På forhånd takk.

12 kommentarer:

Luke's Evil Father sa...

Poland is great - as is most of Eastern Europe really. You should try their sausages Miss M, they're maybe even better than the ones from Bønes ... even if I'm not sure.

Fire kaffe sa...

Thanks for the tip. I might try one if I'm drunk and hungry. Sausages are something I have to learn to like.

Luke's Evil Father sa...

Oh my - at first I read "drunk and horny", and I wouldn't recommend Polish sausages in that case. But if You're "drunk and hungry" on the other hand, then You should really go for them.

Joachim Hollekim sa...

Miss M, proper sausages are something completely different from Gilde Crap. But I guess you knew that. I just wanted to let you know that I have a suggestion or two for things you can do when you come back.

Fire kaffe sa...

LEF: drunk, horny and Polish sausages? Hohoho, I can't stop laughing.

Shogan: what things?

Anonym sa...

God tur.

Anonym sa...

Zdrovas Mario.

Fire kaffe sa...

Hva er det?

Anonym sa...

God tur! Håper du får det storveis, og snart skal vi på tur! *lykke*

Unknown sa...

God tur til deg! Eg likte Warsawa best då vi var i Polen, men då var rommet dobbelt så stort som det vi hadde i Krakow, pluss at vi var halvparten så mange som budde på dei.

Elles var det SVÆRE, deilige dyner og herleg mat på ein engelsk restaurant der vi åt kyllingfilèt.

Fire kaffe sa...

Bare fire dager igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rekke å bli ferdig på jobb med så mye å gjøre. Hjeeeelp.

Fire kaffe sa...

I tilfelle noen skulle være bekymret over hvordan det gikk, jeg regner med det er ganske mange av dere, kan jeg si at jeg ble ferdig med alt og kom meg avgårde på ferie.