03 januar 2011

Monika utsetter lesingen, episode 192/324, sesong 94

Og nå har jeg lest blogginnleggene for 2008. Jadda. I det minste skrev jeg dårligere da enn nå. Og se hva jeg fant.
Haha!


-------







(Redigert innlegg litt senere: nå har jeg lest 2009 også. Skyt meg, noen.)

5 kommentarer:

Unknown sa...

hahahaha! åh, eg ler! eg griner faktisk litt og. fordi eg ler sånn.

uansett. då kan du vel kanskje sjekke oppi når min fyrste kommentar på din blogg kom, då? så du kan sjå at EG.HADDE.RETT. Du blogga om seksuelle nevroser og eg kommenterte.

(sjå, no har du ei oppgåve)

Fire kaffe sa...

Kjære Isabel Jensen Grindheim.

Jeg har dessverre ikke tid til å sjekke slikt. Det har seg nemlig slik at jeg er student og har mye viktig litteratur som skal leses.Trivialiteter skal jeg se på etter eksamen.

Med vennlig hilsen
Monika Solvig






(Men du kommenterte først på min blogg - før jeg kommenterte på din? OG det var "Tiden er vårt hjem" du hadde søkt etter! (og jeg har glemt akkurat hva det var vi diskuterte))

Unknown sa...

Kjære Monika Solvig

Eg beundrar di utrulege evne til å setje det viktigaste, altså studiane, fyrst. Dersom du har ein eksamen i tillegg til masteroppgåva, må eg seie at eg bøyer meg i støvet. Og at du får tid til å blogge i tillegg, er rett og slett svært imponerande.

Eg orsakar forstyrringa i ponikaneringa di, men det kjem av at eg er ein ufornuftig student, medan du eigentleg er lærar. Eg viser til ditt eige innlegg "Jeg er yrkesskadet". Eg lovar at det aldri skal gjenta seg.

Med venleg helsing
Isabel Jensen Grindheim









(Ja. Eg kommenterte på din fyrst. Etter at eg hadde søkt på Tiden er vårt hjem. Men du sa at eg hadde skrive om eit stykke som du hadde søkt på, og det er F E I L. Eg kommenterte fyrst, for eg er kommenteringsdronninga. Eg hadde sikkert eksamen.)

Fire kaffe sa...

Siden du er så høflig, skal jeg ta meg tid til å svare igjen (herregud som jeg ler). Eksamen er selvfølgelig muntlig presentasjon av oppgaven.




(Sa jeg det? Jeg mente nemlig at jeg hadde skrevet om noe du hadde søkt på, men jeg trodde det var Tiden er vårt hjem jeg hadde skrevet om. Det var iallfall feil.)

Unknown sa...

Eg set svært stor pris på at du tek deg tid til å svare meg. Er òg letta over at du har opplyst meg om at eksamen (den munnlege presentasjonen) er viktig. Eg hadde lagt inn feiring dagen etter levering, og forstår at dette ikkje er særleg heldig. Kunne blitt særs pinleg for meg. Takk. Du er verkeleg ei å sjå opp til.






(du sa det, så då kom nok berre orda ut i feil rekkjefølgje. det er jo litt fint. så då skal eg heller la vere å glede meg over at eg hadde rett. også sa du heller ikkje kva stykke det var, så då hadde du eigentleg heilt rett. du og.

forøvrig fekk eg påpeika av syster mi i dag, at eg òg sa ord i feil rekkjefølge. eg sa nemleg "eg ikkje veit", og ho retta meg og sa "eeh...du! det heiter eg veit ikkje, altså.".)