23 januar 2007

Aftenposten, gå og legg deg!

Jeg kom akkurat over en fantastisk side på det store Internettet. Øverst på siden får du tilgang til interessant og viktig informasjon om de 10 hotteste pappajentene i verden, og lenger nede på siden ligger en oversikt over viktige nyheter som Britneys kjærester, hva mammaen til Paris mener om pornofilmen hennes og at Angelina ikke liker når Brad skal gi henne en klem. Nå lurer jeg litt på hvorfor jeg ikke har funnet dette før. Tenk alle de årene jeg har levd i uvitenhet om Carmens lesbiske side? Jeg føler meg snytt, mildt sagt og med store bokstaver. SNYTT. Det er akkurat som å begynne på p-piller igjen etter 2 års pause og oppdage at en blir så sårbar. Tenk å ha vært unødvendig lett sårbar i mange år uten å ha visst hva det skyldtes?
Hvem skal jeg skylde på denne gangen? Mamma som sluttet å kjøpe Se&Hør da jeg var 19 år? Lånekassen som ga meg muligheten til å flytte på hybel og ha dårlig råd, slik at jeg måtte prioritere kneipbrød og syltetøy foran sladderblader? Mine venninners manglende interesse for kjendissladder? Hans Nielsen Hauge? Bill Gates? Gaia Trafikk, nå Tide?

Med dette innlegget har jeg hvertfall gitt deg muligheten til å få med deg det jeg har gått glipp av i årevis. Og neida, du trenger ikke å takke. Dette gjør jeg for samfunnet og for hele den norskspråklige delen av verden.

8 kommentarer:

Joachim Hollekim sa...

Jeg spår at denne posten får flere innlegg enn den om matkrise i Burundi.

Anonym sa...

Jeg tror ikke på spådommer.

Anonym sa...

Så godt du fant den. Har heller ikke råd til se & hør for tiden...

Anonym sa...

Hoho, du kjøper det også du, din lille snik!

Anonym sa...

Haha, nå flirte jeg godt i mitt ikke-eksisterende skjegg. Godt blogga!

Anonym sa...

Eg kjende meg litt snytt over at eg ikkje fann den Angelina-greia.

Fire kaffe sa...

Den stod der da jeg sjekket i går. Du får guugle.

Anonym sa...

Mindre og mindre...
En gang i mnd kanskje!