22 mai 2007

Kalde tær


Vel, egentlig er jo alt kaldt på døde folk, men hvorfor stikker alltid føttene utenfor teppet som dekker kroppen og hodet? Det ser så fryktelig kaldt ut.

12 kommentarer:

Luke's Evil Father sa...

It's really so the morgue guys can read the toe tags without touching the dead guys, because they - the dead guys - are really, really cold, just like You said.

Fire kaffe sa...

Hvis jeg hadde jobbet med døde folk, hadde jeg foretrukket en lapp fremst på trillebordet, så hadde jeg sluppet å se de kalde føttene.

Anonym sa...

Må si meg enig med deg der M.

Luke's Evil Father sa...

Haha, M. You really don't like dead, cold feet, do You?

Fire kaffe sa...

I don't. My feet feel like cold, dead feet sometimes. Just ask my Sailor.

Unknown sa...

Eg gjettar at dei ikkje har store nok tepper og at dei må ta noko henge ut, og då vel dei at beina stikker ut sidan det er mindre ekkelt enn haudet (med mindre det er ein hårmodell) og at det er praktisk å henge fast noko i tæra. Kjipt å blande lappane viss det skjer noko og dei detter ned frå borda.

Fire kaffe sa...

Hm, du har et godt poeng, isabel, og det er vel ikke så mange hårmodeller rundtomkring. Hvertfall ikke som dør med oppsatt hår.
Noen gamle sier at man må alltid ha ordentlig truse på i tilfelle man kommer på sykehuset, men jammen meg må man ikke ha velstelte føtter også. I tilfelle man dør.

Joachim Hollekim sa...

I think I am developing a fetish for cold, dead feet.

Fire kaffe sa...

Nevnte jeg at jeg er verdens heldigste?

Anonym sa...

Fidel's dead?
Oh dear.

Salamonster

Unknown sa...

Med andre ord bør eg ikkje døy i sumarhalvåret, for då er beina mine konstant ekle og svarte.
det er ei trøyst at vi kan drite i korleis vi ser ut på håret!

(min kompis seier forresten at å gå med sånn 20 kondomar i lomma ikkje er så veldig kult i forhold til viss nokon blir fornærma når du prøvar å dele dei ut på fest, slår deg ned og du havnar på sjukehus.)

Loise sa...

Egentlig merkelig at føtene stikk ut på alle, uansett om personen e 2 meter eller 1,5 meter. Konklusjon, dei må altså ha laken i akkurat for kort str til alle høgder.